Maarten Carbo

Maarten Carbo is sinds 1979 werkzaam in het boekenvak, toen hij begon als boekverkoper in Amersfoort. Vanaf 1993 was hij redacteur en uitgever non-fictie bij de uitgeverijen Contact in Amsterdam en Kosmos in Utrecht. Als uitgever was hij verantwoordelijk voor de imprints Servire en Spirit. Voor uitgeefgroep FMB richtte hij het non-fictie imprint Paradigma op, dat hij leidde tot 2011.

In 2012 verscheen van hem Succes met je boek! Tips en trucs van een boekenfluisteraar. Zijn tweede boek Zelf uitgeven kwam onlangs uit bij Querido Academie.

Maarten Carbo
Breestraat 43
3811 BH Amersfoort

maarten@boekenfluisteraar.nl
06 1012 1800

Daniëlle Hermans

Daniëlle Hermans werkte jarenlang als communicatieadviseur. In 2008 debuteerde zij met haar thriller Het tulpenvirus, dat in twaalf landen verscheen waaronder de USA, Australië, Italië en Duitsland. Na De watermeestersDe man van Manhattan, In vredesnaam en Stille getuigen verscheen in 2014 Stil in mij (non-fictie) dat zij samen met Esther Verhoef schreef.

Daniëlle Hermans

danielle@boekenfluisteraar.nl

Hans Bouman

Hans Bouman is sinds 1985 werkzaam als recensent bij de Volkskrant. Hij schreef een aantal reisboeken, waaronder Een dag van 48 uur, Verboden bestemmingen een drietal boeken over treinreizen, die deels ook in het Engels verschenen. Daarnaast publiceerde hij jeugdboeken, zowel fictie (de Tomio-reeks) als non-fictie (Spoken bestaan – Op zoek naar de waarheid over spoken en geesten).

Naast de Volkskrant is Bouman als journalist actief voor publicaties als REIZ& Magazine, de VPRO gids en Vrij Nederland, en verzorgt hij branded content.